Duyuru - Hesap Güvenliği Hakkında. Önemli Duyuru ! | EuroMyko Forum

Duyuru Hesap Güvenliği Hakkında. Önemli Duyuru !

BOBMARLEY

Administrator
Yönetici
9 Eki 2016
33
-9
28
Merhaba EuroMYKO Oyuncuları,

Lütfen daha önce başka sunucularda kullandığınız şifreleri kullanmayınız. Tüm Sunucularımızda daha önce hiç kullanmadıgınız bir şifre oluşturarak karakterinizi güvende tutabilirsiniz.

Hesabınızın Soyulmasına Yol Açabilecek Nedenler.

1)
Girdiğiniz farklı sunucuların yöneticileri ID ve Şifrelerinize ulaştığı için aynı şifreyi kullandıgınız taktirde hesaplarınızı soyabilirler.

2) İndirmiş oldugunuz Macro vb. 3. parti yazılımlar bilgisayarınıza Keylogger ve Trojen bulaştırmış olabilir. Lütfen bilgisayarınızı lisanslı Anti Virüs programları ile tarayıp bu tarz yazılımlardan uzak durun. (Nod32, KasperSky,Avg)

3)
EuroMYKO - Myko Server - Knight Online Pvp Server
Turkiyenin En Kalabalik ve En Kalici MYKO Serveri, Hile Koxp Yok Esit Knight Online Pvp Serveri
www.euromyko.com

EuroMYKO Forum
EuroMyko Server Forum
forum.euromyko.com


adresleri dışında bize ait hiçbir resmi sitemiz bulunmamaktadır. Lütfen girmiş oldugunuz sitelerin uzantılarına dikkat edin. Hesabınızı soymaya yönelik yapılmış kopya bir site olabilir.

4) Oyun yöneticileri dahil kimseyle şifrenizi paylaşmayın. GM'ler oyun içerisinde size hiçbir zaman şifrenizi sormazlar.

5) Şifrenizi oluştururken basit ve tahmin edilebilir şifre olmamasına dikkat edin. (Doğum Tarihi , Telefon Numarası vb.)

6) Clandan arkadaşlarınızın nickine benzer açılan fake nicklere dikkat ediniz doğrulamadan itemlerinizi hemen vermeyiniz.

KARAKTER GÜVENLİĞİNİZ İÇİN LÜTFEN ŞİRENİZİ KİMSE İLE PAYLAŞMAYINIZ PANELDEN DEĞİŞTİRİNİZ VE İTEMLERİNİZİ KİTLEYİNİZ AKSİ TAKDİRDE SOYULAN HESAPLAR İLE İLGİLİ İŞLEM YAPILMAYACAKTIR EuroMyko EKİBİ SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEDİR.

 
Son düzenleme:

Follow us on Facebook

About us

  • Our community has been around for many years and pride ourselves on offering unbiased, critical discussion among people of all different backgrounds. We are working every day to make sure our community is one of the best.

Quick Navigation

User Menu

Follow us on Facebook

Haydar Game | HaydarGame